streetraceisalifestyle

Alla inlägg under juli 2011

Av Mandy Wollersheim - 18 juli 2011 02:44

Ser nästan inte ut som att de kommer bli ett stopp på regnet. De bara pumpar in från Tyskland hela tiden :S Vi flyter ju för fan snart bort här ju!!  


Ahja ja ska sova nu iallafall så får vi se hur det är när jag vaknar igen senare idag =) Natti Natti

Av Mandy Wollersheim - 17 juli 2011 23:54

Regnet det bara öser ner...Jag är så blöt om både skor och strumpor! Haha fast nä jag är inte ute ;P Jag sitter inne i soffan och tittar på "Dejting in the dark" och lyssnar på regnet som smattrar mot fönsterblecket =) Här är en bild på hur vädret är just nu:

Som ni ser så är det över oss just nu. För er som undrar så finns jag här ungefär vid den röda pricken:

Det skulle inte förvåna mej och det börjar åska snart. Sålänge det inte är för nära så skadar det inte mej. Det kan va skönt med en rejäl urladdning now and then!


Hade gött =)    

Av Mandy Wollersheim - 17 juli 2011 21:03

Rätt som de regnar så kommer de en skur här utanför fönstret =) Men det är ju inte så konstigt när det ser ut så här på kartan ;P hehe Tur att man kan sitta inne och titta på film och dricka kaffe då!!

 

Av Mandy Wollersheim - 17 juli 2011 15:34

Eftersom jag har mått sjukt dåligt både igår och nästan hela dagen idag så har jag inte hunnit skriva någon uppdatering om vad som har hänt under dagarna så jag tänkte att jag skulle göra en snabb sådan nu:


Fredag:

Jag fick jätte fina strumpor av mamma. Hon prenumererar på strumpor och får det ungefär var annan månad. Här är några halvkassa bilder:

De bruna strumporna med rosetterna på tycker jag är alldra finast =)


Har hjälpt pappa att sota i pelletspannan idag och då passade jag på att fånga pappa på bild när han var i action:

       

Jag var även med farmor och farfar och köpte grönsaker i Tåstarp. Där såg jag 2 jätte fina Fjordhästar som jag bara var TVUNGEN att fotta då jag älskar just Fjordhästar!

   

Av Mandy Wollersheim - 16 juli 2011 18:04

Asså seriöst så måste de va nått som går nu för ja känner mej helt jävla slapp i kroppen och har haft migrän hela dagen. Åkte med pappa till JULA i Hyllinge men fick sitta kvar i bilen för jag mådde förjävla illa. Satt och nästan halv ulkade och drack vatten omvartannat. Inte precis så jag ville spendera min dag  


Skulle helst av allt vilja vara och kolla StreetRace ikväll men har varken körkort eller någon som kan köra mej. Livet suger faktiskt ibland!! Får väl se till att få tummarna ur röven och skaffa kortet så att jag kan "drive with the big guys" som man säger. Skulle va så jävla kul och det är så sjukt najs när tjejer kör som dårar ;p


Ahja nu ska ja gå och lägga mej för orkar inte göra något med detta jävla huvudet. Ni som är och kör i kväll...tänk lite på mej!! =)


P.s: Frågelådan är alltid uppen så bara fråga på eller skriv kommentarer D.s

Av Mandy Wollersheim - 15 juli 2011 16:42

Hej bloggizzar!


Kommer inte att skriva något långt inlägg idag för jag har fruktansvärt jävla ont i min vänstra arm. Det gör så fruktansvärt ont att jag bara vill skrika rakt ut i luften!!    Jag känner inte alls igen min kropp längre. I Onsgags så va de höger armen som jag hade lika ont i. Va fan är det som händer? Om jag ska försöka förklara hur det känns i armen så är det ungefär såhär:


Det knäcker och bräcker, bränner och ömmar och det känns allmänt som att jag har brutit den på 1 miljon ställen. Det gör så fruktansvärt jävla helvetes ont så jag skulle vilja gå ut i köket och hämta en stor köttkniv och skära ett stort hål i armen. Det känns som att någon har tagit en tryckluftsslang och kört in i armen och pumpar den full med luft fast att luften inte får plats.


Om de inte förändras så ska jag åka till min sjukgymnast på Måndag och få ett till handledsskydd till min vänstra arm. Har ett till höger sedan innan för jag har alltid haft problem med mina handleder genom hela mitt liv men det har aldrig varit så jävligt som nu!!!!   

Translate

Fråga mej =)

54 besvarade frågor

Country counter

free counters

Från förr

Tidigare år

Omröstning =)

Vad tycker DU om min blogg?
 Bra!
 Vet inte!
 Dålig!

Ovido - Quiz & Flashcards